Volumill

VoluMill genereert vloeiende, "stromende" freesbanen zonder scherpe richtingswijzingen en zorgt zo voor een continue werktuigbelasting (elimineert piekbelastingen).

ELK ONDERDEEL, ELK MATERIAAL

De constante materiaalwegname maakt het mogelijk om met de gereedschappen onder ideale omstandigheden te frezen, ongeacht de vorm van het onderdeel of diens complexiteit. Het aandeel ruwbewerkingen is aanzienlijk toegenomen in alle materialen, van aluminium, titanium, roestvrije metalen en andere exoten. Met VoluMill Airframe kunt u complexe onderdelen programmeren met behulp van een enkele toolpath strategie en vermindert de noodzaak om meerdere 3 + 2 strategieën te gebruiken.

NAADLOZE INTEGRATIE MET CAM

VoluMill is nauw geïntegreerd met tal van toonaangevende CAM-systemen in de wereld en is ook beschikbaar als een standalone product. Er is geen verstoring van uw huidige werkwijze. De doelgerichte toolpaths verminderen de programmeertijd en presteren veel beter dan de traditionele toolpaths. Dit maakt het grootste verschil op de werkvloer.

BEWEZEN TECHNOLOGIE

Leidende producenten over de hele wereld gebruiken VoluMill om hun machine output te verdubbelen, de levensduur van de snijgereedschappen te verlengen en zo een veel productievere en competitieve onderneming te creëren.

KRACHTIG EN ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK

Het genereren van hoog-performante 3 & 5-assige toolpaths met VoluMill is snel en eenvoudig. Met een minimum aan muiskliks en heel weinig te maken beslissingen blijft u de volledige controle behouden. Of u een ruw onderdeel met een enkel toolpath, of een continue materiaalafname wenst, VoluMill helpt u om uw opdracht snel en betrouwbaar uit te voeren.

NU MET ACTCTM

The Active Chip Thickness Control (ACTC™) maakt het gemakkelijk om nog grotere reducties in ruwe frees bewerkingstijd te bereiken. Het constante spaanvolume van VoluMill maakt het mogelijk de dikte van de spaan te garanderen door een combinatie van voeding en snelheid. Met deze nieuwe rekenmethode kunt u precies de snij dynamiek van uw frees beheersen, waardoor u meer controle heeft over het bewerkingsproces.

Herbron jezelf met onze nieuwsbrief