Solid Edge

Solid Edge is het meest complete hybride 2D/3D CAD-systeem voor de werktuigbouw. Solid Edge maakt gebruik van Synchronous Technology voor sneller ontwerpen en sneller wijzigen.

Synchronous Technology maakt Solid Edge superieur in hergebruik van CAD bestanden uit andere programma's. Met zeer uitgebreide part en assembly modeling, drafting (2D technisch tekenen), inzichtelijk data management en de ingebouwde eindige elementen analyse biedt Solid Edge alles wat een ontwerper, werktuigbouwer of werkvoorbereider zich kan wensen.

Solid Edge is een kernonderdeel van Siemens PLM Software en maakt de toenemende complexiteit van nieuwe producten helder voor de engineer.

Door het gebruik van Solid Edge 3D CAD kunt u een efficiency winst van meer dan 30% bereiken op uw engineeringafdeling.

Nieuwste CAD technologie

Solid Edge maakt gebruik van diverse 3D CAD technieken. De nieuwste techniek is Synchronous Technology. Hierdoor kunt u sneller ontwerpen en sneller veranderingen doorvoeren. Zeker als u veel met data uit andere CAD software werkt, is Synchronous Technology een groot voordeel.

Superieure functies

Solid Edge heeft superieure functies voor het modelleren van onderdelen en samenstellingen. Voor het maken van 2D tekeningen is een complete omgeving aanwezig waarmee u snel en eenvoudig elke technische tekening kunt maken die u nodig heeft voor uw productie.

Daarnaast heeft Solid Edge ingebouwde eindige elementen analyse, rendering, bewegingsimulatie, leiding en kabelboom tools, BlueSurf NURBS surfacing, stuklijstbeheer en documentcontrole.

Solid Edge versimpelt de groeiende complexiteit van het ontwerpen van producten.


Belangrijkste kenmerken:

Kies nu voor Solid Edge!

Mede door de beste data migratie tools en de meest flexible licentieopties, was het nooit eenvoudiger om voor Solid Edge te kiezen. Dus of je nu een groot of klein bedrijf, start-up of student bent, nu is het tijd om voor Solid Edge te kiezen.

  • SolidWorks Associatieve tekening migratie SolidWorks model-tekening associativiteit wordt behouden tijdens migratie.
  • AutoCAD verbeterde export van mechanische symbolen Automatiische mapping van Solid Edge mechanische symbolen met AutoCAD formaten.
  • Support voor 3D printing 3D Print Preview maakt een interactieve voorbereiding voor Microsoft 3D Builder mogelijk, met een live preview van het STL model inclusief toleranties. 
  • Flexibel licentiemodel Gebruikers genieten de volledige vrijheid hoe ze Solid Edge aankopen en uitrollen, met de keuze tussen aankoop en huur per maand/jaar volgens ieder zijn persoonlijke voorkeur.

Gedetailleerde versie info:

Brochure over de verschillende licentieniveaus:

Solid Edge huren?

Solid Edge - Learn more now!

Vanaf nu kan je Solid Edge per maand online huren.

Huur Solid Edge nu

Solid Edge 45 dagen uittesten?

Solid Edge 45 dagen uittesten?

Wens je Solid Edge 45 dagen gratis uit te testen?

Download hier

Herbron jezelf met onze nieuwsbrief