NX

Geavanceerde ontwerpoplossingen voor slimmere beslissingen

NXTM voor ontwerp is een geïntegreerde oplossing waarmee u innovatieve nieuwe producten kunt ontwikkelen. Het productontwikkelingsproces wordt door NX gestroomlijnd en versneld met toonaangevende ontwerptools en -technologieën. NX biedt het hoogste niveau van integratie tussen ontwikkelingsdisciplines in een open samenwerkingsomgeving. Oplossingen voor CAD alleen en gesloten bedrijfsoplossingen bieden dit niet.

NX voor ontwerp: Voordelen en pluspunten

Design voordelen

Snel, flexibel en efficiënt productontwerp

NX-ontwerptools zijn superieur in kracht, veelzijdigheid en productiviteit. U kunt sneller en efficiënter werken bij al uw ontwerptaken: van 2D layout tot 3D modellering, assemblageontwerp, tekenen en documenteren.

Werk probleemloos met gegevens van andere CAD-systemen

Door synchronous technology kunt u met NX direct modellen gebruiken die zijn gemaakt met andere CAD-systemen. U kunt snel, eenvoudig en efficiënt CAD-geometrie importeren en aanpassen vanuit elke bron. NX is dé oplossing voor gezamenlijk multi-CAD-ontwerp.

Kracht en capaciteit voor complexe producten

NX tools voor assemblageontwerp zijn te gebruiken voor de meest complexe assemblages, zelfs al hebben ze duizenden onderdelen. U kunt volledige multi-CAD digitale mockups maken met NX om snel problemen te identificeren en op te lossen.

Geïntegreerde validatie van productontwerp

Om aan de wensen van de klant en de engineers te kunnen voldoen, biedt NX geïntegreerde, geautomatiseerde mogelijkheden voor validatie van productontwerp. U kunt voortdurend uw ontwerpen monitoren om te bekijken of ze voldoen aan de standaarden van uw bedrijf en industrietak en eenvoudiger ontwerpen produceren die voldoen aan klantvereisten en waarmee u uw doelen bereikt.

Visuele analyses vereenvoudigen het nemen van beslissingen

Met NX visuele rapportage en analyse kunt u direct proces- en productinformatie verzamelen en de invloed ervan visualiseren binnen de context van het 3D ontwerp. Visuele synthese van PLM-gegevens versnelt het ontwerpproces en maakt het nemen van beslissingen eenvoudiger.

Design resultaat

De ontwikkelingstijd verkorten met meer dan 30 procent

Met baanbrekende technologieën, efficiënte interactie en gestroomlijnde workflows kunt u met de ontwerptools van NX ontwerptaken veel sneller afkrijgen dan met andere CAD-systemen.

Per jaar meer nieuwe producten introduceren

Door het verbeteren van de ontwerpproductiviteit en verwerkingstijd geeft NX uw engineeringteam meer mogelijkheden voor het ontwikkelen van een groter aantal producten met minder resources.

Leveringscyclustijd verkorten met 35 procent

Door de integratie van ontwerp, simulatie, tooling en productie kunt u uw ontwikkelingsprocessen transformeren en stroomlijnen, waarbij u vanaf het eerste concept tot aan de werkvloer steeds dezelfde kennis en gegevens gebruikt.

Gedetailleerde versie info:

 

Overzicht van de verschillende bundels

Herbron jezelf met onze nieuwsbrief