CAM Express

CAM Express maakt gebruik van de ervaring en het succes van Siemens PLM Software op het gebied van CAM-toepassingen voor de middensegment, als onderdeel van de Velocity portefeuille. Het beschikt over capabele, bewezen CAM software, die uitstekende programmeermogelijkheden en diepte biedt met het leveren van maximale werktuigmachine prestaties. En als onderdeel van het Velocity line-up, is NXTMCAM Express-software eenvoudig te implementeren, eenvoudig aan te leren en kostenbesparend. Hieronder vindt u een korte omschrijving van de belangrijkste kenmerken van CAM Express.

Diepgaande mogelijkheid die een breed gamma van bewerkingsfuncties aanspreekt

CAM Express biedt nu programmeermogelijkheden voor de meeste en belangrijkste bewerkingsgebieden en dit alles in één systeem. Veel van de systemen die voorzien zijn door "alleen CAM" verkopers in het middensegment, hebben een focus op slechts een deel van de markt. CAM Express biedt bewezen mogelijkheden met een hoog niveau van functionele inhoud aan. Deze combinatie van breedte en diepte is van belang bij het verstrekken van de CAM-capaciteiten die nodig zijn voor bedrijven om hun nieuwste, meer geavanceerde bewerkingsmachines te programmeren.

Modulaire industriegerichte pakketten

CAM Express is beschikbaar in modulaire pakketten met add-ons:

 

 • Foundation
 • Total Machining pakket (all-inclusive)
 • 5 Axis Milling pakket

 • Turning add-on
 • Wire EDM add-on
 • 2.5 Axis Milling add-on
 • 3 Axis Milling add-on
 • 5 Axis Milling add-on
 • Machine Simulation add-on
 • Feature Based Machining Author add-on
 • Turbomachinery Milling add-on

CAD neutraal

CAM Express is ontworpen om onafhankelijk van specifieke CAD-systeem te worden gebruikt. Het heeft belangrijke industrie vertalers voor het importeren van gegevens. CAM Express is ook beschikbaar voor geïntegreerd gebruik met Siemens PLM Software CAD-toepassingen (NX of Solid Edge ® software) op basis van dezelfde pakketten zoals hierboven beschreven. 

Een volledig softwarefundament

Elke CAM Express-pakket wordt geleverd met een uitgebreide basis van kerntechnologie, waaronder toegang tot de online postprocessor bibliotheek, een grafische postprocessor constructie- en bewerktoepassing, toolpath verificatie, CAD-bestand vertalers, online help, winkeldocumentatie betreffende output, assemblage bewerking, toegang tot bewerkingsparameters in de bibliotheek met bewezen databewerking en nog veel meer. Plus, CAM Express wordt ondersteund met technische ondersteuning van wereldklasse. 

Voor geconfigureerd met best industry practices

Voor geconfigureerde gebruikersomgevingen stellen het systeem in voor direct gebruik van typische soorten programmering en helpen hen deze best practices toe te passen. 

Eenvoudig te implementeren

Siemens PLM Software biedt online toegang tot een postprocessor bibliotheek ondersteund door het Global Technical Access Center (GTAC). Klanten kunnen zoeken naar, en berichtbestanden direct downloaden in CAM Express wat tijd bespaart, en het zo makkelijker maken om productief te zijn. Bijkomend werkt Siemens met producenten van werktuigmachines om bewezen combinaties van post-processoren, machinemodellen en sturen van machinesimulaties te creëren en aan te bieden. 

Eenvoudig aan te leren

CAM Express is voorzien van een reeks tutorials die een nieuwe gebruiker door typische taken begeleiden. Deze verminderen de nood aan conventionele trainingen en zijn snel te volgen.   

Eenvoudig te gebruiken

CAM Express heeft een set van consistente navigators die de belangrijkste elementen van het systeem te beheren. Deze maken de software krachtig maar toch makkelijk in gebruik. Templates worden op grote schaal in het systeem gebruikt om methoden, geometrie, instellingen, uitvoeringen en gereedschapselectie opnieuw vast te leggen en te opnieuw toe te passen. Wizards nemen de gebruiker mee naar een geheel nieuw niveau van geautomatiseerde interactie. Bijna iedereen kan de stappen volgen. CAM Express wordt geleverd met de drag-and-drop-wizard bouwer.

 

Herbron jezelf met onze nieuwsbrief