Computer Aided Manufacturing

NX CAM

NX CAM

NXTM CAM levert een volledig en bewezen oplossing voor de programmering van werktuigmachines, dat bedrijven in staat stelt hun efficiëntie in deels productieplanning en productie te maximaliseren.

Lees meer

CAM Express

CAM Express

CAM Express maakt gebruik van de ervaring en het succes van Siemens PLM Software op het gebied van CAM-toepassingen voor de middensegment, als onderdeel van de Velocity portefeuille. Het beschikt over capabele, bewezen CAM software, die uitstekende programmeermogelijkheden en diepte biedt met het leveren van maximale werktuigmachine prestaties. En als onderdeel van het Velocity line-up, is NXTMCAM Express-software eenvoudig te implementeren, eenvoudig aan te leren en kostenbesparend. Hieronder vindt u een korte omschrijving van de belangrijkste kenmerken van CAM Express.

Lees meer

CAMWorks voor Solid Edge

CAMWorks voor Solid Edge

Machine onderdelen de eerste keer en elke keer meteen goed!

Is dat niet waar het bij een modern CAM systeem om draait?

CAMWorks is het eerste volwaardige geïntegreerde CAM systeem met alle moderne kenmerken en functionaliteiten die nodig zijn om de efficiëntie te stimuleren en de productiviteit in de werkplaats te maximaliseren. Het is hét concurrentievoordeel dat toolshops wereldwijd omarmd hebben om hun ontwerp doorheen de productieprocessen te optimaliseren en te ontwikkelen.

Lees meer

Herbron jezelf met onze nieuwsbrief