1. Basis informatie 2. Contactinfo 3. Afronden

Snel prijzen nodig?

Met onze tijdsbesparende tool kunt u binnen 24 uur een offerte aanvragen en ontvangen.

Home Diensten Bijkomende diensten Ontwikkeling op maat

Ontwikkeling op maat

Efficiënt werken met uw software is van uitermate groot belang. Maar soms wilt u dingen anders zien in de software dan dat ze standaard zijn of ziet u mogelijkheden om repetitieve taken te automatiseren.
Hiervoor kan u rekenen op onze steun. Samen bespreken we graag uw uitdaging om daarvoor een heldere oplossing te formuleren. Zowel Solid Edge als NX bieden namelijk veel mogelijkheden om zaken te gaan aanpassen via programmatie. 

Mogelijkheden

SOLID EDGE

Wilt u zelf zaken gaan aanpassen of automatiseren? 
Dan is de Solid Edge API standaard beschikbaar voor iedereen.

Meer informatie over de SE API kan u hier vinden.

SIEMENS NX

Met elke Mach licentie kan je in NX Journals aanmaken. Je kan dit vergelijken met macro’s. Online zijn er ook tal van journals te vinden van andere gebruikers. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op: https://www.nxjournaling.com/ 

Wil je nog een stap verder gaan in het aanpassen en automatiseren van NX, tot zelfs het volledig ontwikkelen van softwareprogramma’s buiten NX? Gebruikmakend van de NX CAD/CAM/CAE functionaliteit en kracht kan dit met NX Open. Om dit te kunnen heb je een NX Open licentie nodig. Die zijn beschikbaar op perpetual, subscription & rental basis. Ook voor de programmeertaal kan u kiezen uit uw voorkeurstaal: C/C++, Java, Python of .NET (zowel VB als C#)

Add-ons

Wij hebben experts ter beschikking die voor u een programma op maat kunnen maken. Samen met onze experts plannen we een gesprek in om alle requirements samen vast te leggen. Wilt u zien wat we reeds ontwikkeld hebben? Neem dan een kijkje op onderstaande link:

Wenst u een afspraak om uw project te bespreken?

Vul dan onderstaand formulier in:

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×